Enerji krizi günümüzde dünyamızın karşı karşıya olduğu en kritik problemlerinden biri olarak görülmektedir. Konut sektörü içerisindeki enerji tüketimi dünya üzerindeki toplam enerji kullanımının önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. Binalarda yapılan ısı yalıtımları sayesinde enerjinin etkin kullanılması ile beraber sürdürülebilir ve sağlıklı yapılar oluşturarak enerji korunumu ve etkinliğini sağlamak mümkündür.

İç ve dış ortam arasındaki ısı kaybını azaltmak ve bu sayede ısı kazancını sağlayabilmek amacıyla yapı bileşenleri üzerinde yapılan işlemlerin tümüne “ısı yalıtımı” adı verilir. Dış mekan ve iç mekan arasında ayırıcı bir yapı görevi gören ısı yalıtım malzemeleri, soğuk havada mekanı sıcak tutmak, sıcak havada ise mekanı serin tutabilmek için gerekli enerjiyi minimum düzeyde tutabilecek şekilde tasarlanmaktadır.

İzoGuard non-woven teknoloji ile üretilmiş ısı, ses, nem, deprem izolasyonunda mükemmel değerleri ile dış cephe, iç cephe, şap altı, duvar arası, jeneratör odası, vb. gibi alanlarda kullanılmak üzere üretilmiştir. İzoGuard ısı ve ses yalıtımını aynı anda yaparken nefes alma özelliği sayesinde sizi ve binanızı korur. Hammaddemiz de bebek kıyafetlerinde bulunması gereken oeko-tex özelliği mevcuttur. Sudan, nemden ve rutubetten etkilenmez.Binanız dış cephe uygulamasında delinmediği için ısı ve ses köprüsü oluşturmaz, binanızın ana yapısına da zarar vermez. Nefes aldığı için daire içi iç hava kalitesi hep yüksek kalır.İzoGuard çevre ve doğa dostudur. Geri dönüştürülmüş malzemeden elde edilmesi neticesinde dünya hayatının sürekliliği içinde katkıda bulunmaktadır.

Isı yalıtımda en çok tercih edilen yalıtım keçesi olan İzoGuard keçeyi satın almak için tıklayınız.