Vakitsiz yapılan tadilatlar, çok yüksek sesle konuşma, balkonda atılan rahatsız edici seste gülüşmeler, gün boyu susmak bilmeyen yüksek sesli müzikten rahatsız olmamak elbette mümkün değil! Bu kabul edilemez gürültünün önüne nasıl geçebilirsiniz? Duvara vurmaktan, defalarca çıkıp uyarmaktan başka ne yapabilirsiniz?

Kat Mülkiyeti Kanunu ve Yargıtay kararlarına göre bina içerisinde huzuru bozacak her türlü gürültünün yasak olduğu açıkça belirtilmiştir. Gürültüde anlatılmak istenen uyumsuz, kişileri rahatsız edecek boyutta, istenmeyen her türlü sestir. Kişiden kişiye göre rahatsız edici boyut değişse de genel hükmüyle kimseyi rahatsız etmemek bina içerisinde özenle korunması gereken kuralların başında gelmektedir. Örneğin belirli bir saatten sonra süpürge, matkap, mikser, iş aletleri gibi sesli ve gürültülü aletlerin çalıştırılmaması gerektiği ahlak ve etik olarak bilinmelidir.

İzoGuard keçe yalıtımı sayesinde katlardan gelen sesi kesebilirsiniz.Hem evinizde özgürce yaşarsınız hemde kimseyi rahatsız etmemiş olursunuz.İzoGuard yalıtım keçesi en etkili ses yalıtım malzmesidir. Ses yalıtımı için en iyi yalıtım malzemesi olan keçeleri tercih edin.Çünkü piyasada ses yalıtımı için bir çok malzeme satılmaktadır.Bunun için dikkatli olmak gerekir. Hem ses hemde ısıdan korunmak için tek kesin çözüm yalıtım keçesidir.